10.000+ Huishoudens blij gemaakt met een KRSTBM!

De kwaliteit van onze Nordmann kerstbomen


Online een Nordmann kerstboom aankopen. Dit jaar doe je dat wellicht voor het eerst of je hebt het al vaker gedaan. In beide gevallen ben je natuurlijk benieuwd welke boom je krijgt. Is hij wel echt piramidevormig, zijn de takken vol en evenredig verdeeld. Wij vertellen je daarom graag meer over onze selectieprocedure.

 

Waar komen onze Nordmann kerstbomen vandaan? 

Wij halen onze kerstbomen uit Denemarken. Hier worden de bomen van de hoogste kwaliteit gekweekt door het optimale Deense klimaat. Onze leveranciers hebben meer dan 50 jaar ervaring in het kweken van kerstbomen. Zij maken op hun productvelden gebruik van de nieuwste technieken en innovaties om de beste bomen te kweken.

 

De selectie van onze producten

Omdat het uitkiezen van een kerstboom altijd met veel zorgvuldigheid wordt gedaan hebben wij hier ook veel tijd en energie ingestoken. De kwekers informeren ons dan ook over de kwaliteit van de bomen en bij het selecteren ervan. Onze kerstboomkenner Hans is met zijn jarenlange ervaring in bomen, bloemen en planten de persoon die bij ons de bomen selecteert. 

Bij het beoordelen van de bomen kijken we naar een aantal criteria. De belangrijkste hiervan zijn de vorm, volheid van de boom en de stevigheid van de takken. Deze criteria zijn belangrijk voor het uiterlijk maar ook zeker voor de kwaliteit, je wilt natuurlijk een mooie kerstboom tot begin januari! 

Andere type kerstbomen

De Nordmann kerstboom is niet het enige type kerstboom. Zo zijn er bijvoorbeeld een blauwspar en een fijnspar. In het verleden was de fijnspar de meest gekozen kerstboom, deze is inmiddels ingehaald door de Nordmann. 

De belangrijkste reden hiervoor is dat de naalden van de Nordmann minder snel uitvallen. Daarnaast heeft de fijnspar dunne, prikkende naalden. Bij de Nordmann zijn dit echter dikke, stompe naalden die niet prikken. 

Prijsverschillen tussen Nordmann kerstbomen

Je ziet het steeds vaker, Nordmann kerstbomen tegen hele lage prijzen. Veel mensen vragen zich af wat nu het verschil is tussen deze boom en de top-kwaliteit kerstbomen van KRSTBM. Dit leggen wij uiteraard graag uit. 

  • Top-kwaliteit kerstbomen zijn voller en zien er daardoor beter uit.
  • De piramide vorming van de boom staat hoog in het vaandel bij de selectie van de top-kwaliteit bomen. 
  • De takken van deze kerstbomen zijn steviger en hierdoor beter geschikt voor kerstversiering.
  • Er is meer maatkeuze bij top-kwaliteit kerstboom, zo is het ook mogelijk om een kerstboom van meer dan 2 meter te nemen.

Zoals je al ziet zijn er veel verschillen te benoemen tussen de kerstbomen. Wij hebben het dan ook maar eenvoudig gehouden en alleen gekozen om bomen van top-kwaliteit aan te bieden, mét tevredenheidsgarantie.

Tevredenheidsgarantie KRSTBM

Je ziet het op onze website regelmatig de tekst Nordmann kerstbomen met tevredenheidsgarantie voorbij komen. Dit bieden wij aan omdat wij geloven in de kwaliteit van onze kerstbomen. We hebben alle kerstbomen zelf uitgezocht en beloven dan ook dat je de hele decembermaand een mooie boom in huis hebt.