We zijn uitverkocht! Team KRSTBM wenst je fijne dagen!

Over KRSTBM


Wie zijn wij?

Wij zijn Hans (54), Joost (31), Arthur (37), Mark (34), Tara en Vincent (37). Zes ondernemers met een idee: Dit jaar bezorgen wij de kerstboom aan huis. Waarom? Omdat het vaak een enorm gedoe is om er een op te halen. Hij past niet in de auto, al helemaal niet op de fiets en de naalden prikken in je handen terwijl je de boom naar huis sleept.. oftewel gehannes! En dit jaar komt daar helaas ook nog eens bij dat we van Mark vooral binnen moeten blijven en zeker niet moeten gaan FUN-shoppen.

Wat bieden wij?

Op krstbm.nl vind je de populaire Nordmann spar in 7 formaten. Onze bomen zijn gekweekt in Denemarken en door ons met zorg geselecteerd. We kiezen dan ook alleen bomen uit van top-kwaliteit. Hierdoor zijn de bomen in tegenstelling tot de bekende actieproducten mooi vol en erg lang mooi.

De Nordmann staat bekend om zijn mooie donkergroene, dikke, glanzende naalden, welke nauwelijks prikken. Ideaal dus voor als je huisdieren of kinderen hebt, maar eigenlijk worden we daar allemaal opgetogen van. Ook hebben ze weinig last van naald-uitval. Wel zo handig, want wie heeft er zin om te stofzuigen tijdens de feestdagen?

Hoe werkt bestellen bij KRSTBM?

Bij de bestelling van je boom geef je aan wanneer je de boom in huis wilt hebben. 2 dagen voor levering ontvang je van ons het exacte tijdsvak van levering. Kerstboom bezorgd? Een dagje laten uitzakken en optuigen maar! 

Wij wensen je hele fijne feestdagen,

Team KRSTBM.