10.000+ Huishoudens blij gemaakt met een KRSTBM!

Over KRSTBM


Wie zijn wij?

Ieder seizoen inspecteren en selecteren wij meerdere malen op locatie de kerstbomen en het kerstgroen, zo zijn wij altijd verzekerd van de beste kwaliteit kerstbomen en kransen. Ieder jaar verkopen wij duizenden kerstbomen aan huishoudens en bedrijven. Alle bomen worden gekweekt in Denemarken.

Bij het kweken van onze kerstbomen is de CO2 balans minstens neutraal, omdat we het aantal bomen dat we oogsten ook weer planten en zo uitkomen op dezelfde CO2.

Wat bieden wij?

Op krstbm.nl vind je de populaire Nordmann spar in 4 formaten. Onze bomen zijn gekweekt in Denemarken en door ons met zorg geselecteerd. We kiezen dan ook alleen bomen uit van top-kwaliteit. Hierdoor zijn de bomen in tegenstelling tot de bekende actieproducten mooi vol en erg lang mooi.

De Nordmann staat bekend om zijn mooie donkergroene, dikke, glanzende naalden, welke nauwelijks prikken. Ideaal dus voor als je huisdieren of kinderen hebt, maar eigenlijk worden we daar allemaal opgetogen van. Ook hebben ze weinig last van naald-uitval. Wel zo handig, want wie heeft er zin om te stofzuigen tijdens de feestdagen?

Hoe werkt bestellen bij KRSTBM?

Bij de bestelling van je boom geef je aan wanneer je de boom in huis wilt hebben. 2 dagen voor levering ontvang je van ons het exacte tijdsvak van levering. Kerstboom bezorgd? Een dagje laten uitzakken en optuigen maar! 

Wij wensen je hele fijne feestdagen,

Team KRSTBM.